Facebook este cea mai mare retea sociala din lume, astfel incat ea este principala atentie a oricarei firme in materie de promovare online! Pentru a fi cat mai popular trebuie sa stabilesti o strategie buna de marketing, insa acest lucru il poate facilita orice aplicatie facebook de tipul aplicatiilor "Vezi ce masina ti se potriveste" via Siteauto.ro

Cu ajutorul unei astfel de aplicatii puteti atrage atentia unui public nelimitat ca numar, in functie de tema aleasa se poate produce un viral national sau international.facebook-logo

Pentru inceput: Ce este android?

Definitia ar fi cam asa: Android este un sistem de operare pentru smartphone-uri, asemeni platformelor iOS care ruleaza pe iPhone si BlackBerry OS ce functioneaza pe handset-urile BlackBerry.

Platforma a fost creata de Google si a rulat pentru prima data pe telefonul T Mobile G1, lansat in 2008.

De ce este Android atat de special?
Cei de la Google nu ar fi putut lua o decizie mai inteleapa atunci cand au decis sa lanseze Android ca un sistem open source.

Cum ma ajuta pe mine?
Faptul ca android este un sistem de operare gratuit, a dus la implementarea lui ca software de baza pe majoritatea telefoanelor smartphone din lume. Prin acest lucru, compania ta poate devenii mai cunoscuta printr-o aplicatie personalizata, in functie de nevoile dumneavoastra.

Aplicatiile sunt realizate in regie proprie sau de colaboratorii nostrii.

iOS este principalul competitor direct pe acest segment de piata. Chiar daca telefoanele care au ca iOS ca sistem de operare, acestea sunt un procent bun de luat in considerare in promovarea unei afaceri. Prin realizarea unor aplicatii iOS personalizate, puteti sa va aduceti un + afacerii dumneavoastre.

Costurile care sunt bine de stiut la aceste aplicatii iOS sunt in primul rand cei 100$ / an pentru a fi afisata in AppStore.